Strategy & more

Als freelance accessibility consultant bied ik u toegang tot mijn ervaring, expertise en internationale netwerk, of het nu gaat om het onderzoeken van de mogelijkheden van accessibility voor uw organisatie, of het ontwikkelen van een strategie aansluitend op markt waarin uw acteert. Bij mij bent u aan het juiste adres.

Hoe bouw ik uw best passende accessibility strategie?

Accessibility is nog te vaak een ad-hoc, persoonlijk gemotiveerd thema binnen organisaties. Met een strategische aanpak die aansluit op de markt die u bedient, kunnen we kijken naar de mogelijkheden en benodigde expertise om uw bedrijf toegankelijk en inclusief te maken. In het kort doorlopen wij de volgende vragen:
  1. Waarom is accessibility belangrijk voor uw bedrijf? Hierbij gaat het om bewustwording en vooral ook onderzoek naar eventuele hiaten als het gaat om accessibility en handicap inclusie binnen uw organisatie.
  2. Hoe kan accessibility uw bereik vergroten? Op basis van de voorgaande antwoorden gaan wij opzoek naar een passend plan voor uw organisatie.
  3. Wat is er nodig om accessible te worden? Hier gaan we nog iets verder dan de hoe, en kijken we ook naar benodigde resources, training, ontwikkeling en andere aspecten die de toegankelijkheid van uw organisatie kunnen vergroten.

Dit is mijn aanpak in een notendop, uiteraard is de uitwerking veel breder en kan ik dit niet zonder een team van enthousiaste medewerkers binnen uw organisatie.

& more

Natuurlijk komt er nog veel meer kijken dan alleen een strategie, want dit is pas het begin. Indien gewenst kunnen we na goedkeuring van de strategie verder met de ontwikkeling van:

  • FinanciĆ«le inclusie
  • Digitale toegankelijkheid
  • Fysieke toegankelijkheid
  • Onderzoek en beleidsontwikkeling om uw bedrijf EAA geschikt te krijgen
  • Accessibility & Process Management

Bent u klaar voor accessibility?

Belangrijk om te weten:

CV works maakt voornamelijk gebruik van open resource informatie, waarmee we uw organisatie accessible kunnen maken. Dit betekent ook dat CV Works uw toestemming vraagt om niet bedrijf-strategische informatie te benutten voor verdere ontwikkeling van dit vakgebied. Hierbij zal deze informatie uitsluitend in generieke vorm worden gedeeld met andere organisaties en draagt u bij aan inclusie van menen met een handicap.

CV Works werkt sinds mei 2018 volgens de AVG richtlijnen