Public Speaker

Organiseert u een business evenement en heeft u sociaal responsibility op uw agenda staan? Dan ben ik uw vrouw. Als spreker op diverse internationale congressen, bijeenkomsten en bedrijfssessies mocht ik mijn visie geven op de ontwikkeling van accessibility strategie voor (internationale) bedrijven.

Accessibility is een nieuwe werkveld in Nederland, waar ik als internationaal expert een bijzonder groot internationaal netwerk heb kunnen ontwikkelen en daarnaast als trailblazer en change maker bekend sta. Of het nu een presentatie in het Engels of Nederlands is, ik inspireer uw gasten om in te stappen in deze nieuwe markt.

Wist u dat?

  • De wereldwijde disability community uit zeker 1,85 miljard mensen bestaat?
  • Wist u dat het gezamelijk besteedbaar inkomen van mensen met een handicap in de VS, Canada en Europa samen 1,9 biljoen USD bestlaat?
  • Wist u dat in de VS de afgelopen 4 jaar het besteedbaar inkomen van mensen met een handicap bijna is verdubbeld tot 1,28 biljoen USD?
  • Wist u dat het besteedbaar inkomen van mensen met een handicap in Europa in dezelfde periode met slechts 65 miljard toenam tot 547 miljard USD?

Ik vertel u graag meer over de economische voordelen van accessibility tijdens uw evenement!

Bronnen: Return on Disability Report 2020 en Return on Disability Report 2016

CV Works werkt sinds mei 2018 volgens de AVG richtlijnen