Wat is een incluncer? In incluencer is iemand die inclusie en benodigde innovatie & cultuurverandering stimuleert in organisaties en de maatschappij. Laat ik nu net zo'n incluencer zijn, iemand die vanuit haar purpose, creativiteit en persoonlijke nieuwsgierigheid een grote bijdrage heeft geleverd aan de (inter)nationale community rondom handicap, inclusie en toegankelijkheid. Ik wordt vaak genoemd als trailblazer in de wereld van accessibility en handicap inclusie in het bedrijfsleven waar ik een internationale staat van dienst heb opgedaan. Op vele platformen mee mocht denken over inclusie en toegankelijkheid voor mensen met een handicap en bijdragen aan onderzoeken en ontwikkeling van het vakgebied.

Zoek je een incluencer voor evenementen, bedrijfssessies en congressen, om het publiek op sleeptouw te nemen in de wereld van accessibility en handicap inclusie? Dan ben je van harte welkom om mij te contacten via info@cvworks.nl

Tarief in overleg, reis-/verblijfkosten in overleg.

Recente activiteiten

  • Hacking HR 2022, podcast en (reeds opgenomen) sessies;
    • Designing a Workplace and Employee Experience for Everyone
    • Building Leadership Skills and Psychological Safety to Include People with Disabilities
  • Accessibility blog on LinkedIn

Daarnaast ben ik als Global Head of Accessibility ook regelmatig te gast als spreker bij diverse bijeenkomsten, congressen en meer, om te spreken over accessibiity en handicap inclusie. Denk aan: European Accessibiltiy Summit, Global Inclusion Online Forum.

Wist u dat?

Zoals geschreven heb ik uitgebreid onderzoek gedaan, daarom een paar leuke weetjes die onterecht te vaak over het hoofd worden gezien:

  • De wereldwijde disability community uit zeker 1,85 miljard mensen bestaat?
  • Wist u dat het gezamenlijk besteedbaar inkomen van mensen met een handicap in de VS, Canada en Europa samen 1,9 biljoen USD beslaat?
  • Wist u dat in de VS in een periode van 4 jaar (2016-2020) het besteedbaar inkomen van mensen met een handicap bijna is verdubbeld tot 1,28 biljoen USD?
  • Wist u dat het besteedbaar inkomen van mensen met een handicap in Europa in dezelfde periode met slechts 65 miljard toenam tot 547 miljard USD?

Bronnen: Return on Disability Report 2020 en Return on Disability Report 2016

CV Works werkt sinds mei 2018 volgens de AVG richtlijnen